Facebook Instagram

Beoordelingen van De Sparerib Enschede

Recente recensies van De Sparerib Enschede

5 sterren na 556 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed. Waren een deel van de bestelling vergeten maar werd goed en snel opgelost. Ik bestel hier altijd de spareribs en is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ribs. De spicy waren lekker pittig maar niet te. Alles was heerlijk warm. Echt top. Komen zeker terug voor toekomstige porties.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat een bezorger voor de zoveelste keer de helm op heeft bij de deur bij afgifte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en zoals altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren zoals gewoonlijk weer heerlijk! Ik was zeer tevreden. Kleine tip; misschien is het wel leuk om eens te varieren in salades. Er staan al jaren dezelfde salades op het menu. De ijsbergsla bijv. vervangen voor een lekkere Griekse salade. Verder geen commentaar! Ik blijf het eten heerlijk vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, lekkere spareribs voor een eerlijke prijs. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht levering te laat. Eten koud. Bestelde groentemix niet bijgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ditmaal de spareribs zelf afgehaald. En met eigen ogen gezien hoe veel bestellingen worden verwerkt bij De Sparerib zo rond 18.30 uur. Onvoorstelbaar! Maar de ribbetjes smaakten desniettemin voortreffelijk. Hulde!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na diverse sparerib bezorgservices onderzocht te hebben is dit toch een van de betere zo niet de beste.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 3 uur moeten wachten, je word niet op de hoogte gehouden niks... aardappelschijfjes koud en en hard(3x opgebakken) groenten erbij besteld maar kreeg rauwkost, normaal goed maar deze keer een enorme tegenvaller...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lang moeten wachten de op levering. En er ontbrak een pistolet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate en kroketjes waren koud.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, snel, heet en veel

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Per ongeluk vergeten om de friet aan te vinken, gebeld om het door te geven maar kreeg toch aardappelkroketjes. Eerst beetje teleurgesteld maar ze waren erg nice!!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn lekker zat geworden me dochter vond de verrassig leuk

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top; 20 minuten voor initiëel aangegeven tijd bezorgd, uitstekende kwaliteit sweet ribs, bijna te heet om vast te pakken en lekker gekruide aardappelschijfjes. Enige minpuntje was dat het sausbakje was opengegaan en had gelekt, maar gelukkig zat er ruim genoeg saus in.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd super snel bezorgd. Eerder dan de afgesproken tijd. Dat was top. Alleen jammer dat het blikje drinken er niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig friet en aardappelschijfjes, voor de rest top!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer top! Bezorging liep iets anders dan geplant, 16.15 opgegeven, mail zei 16.30, oke prima toen een mail om 16.45 bestelling is onderweg...... om 17.10 maar even gebeld waar mijn bestelling bleef die had er al moeten zijn...... bezorger komt eten is nog goed warm en bood netjes zijn excuus aan voor de vertraging maar hij stond in de file op de zuiderval...... Dat kan kloppen want half stroinkslanden is open gebroken. Advies gegeven om de scooters in zuid te laten rijden hahahaha die kunnen overal tussen door

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hetzelfde, altijd goed.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten was perfect helaas s nachts en de dag erna beide ziek geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste spare ribs die er zijn!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap dat het druk is, maar ik wacht liever een half uur langer, ze waren behoorlijk aangebakken. hard en zwart. Verder wel lekker maar toch jammer . Hopelijk de volgende keer minder zwart.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 1ster ivm de bezorger er slecht gekleed uit zag en de helm op heeft bij afgifte aan de deur vind ik in deze tijd met wat er allemaal gebeurd een slechte zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was minder dan vorige keer. Maar het was nog steeds heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eten voor weinig geld. En goed eten.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, dat vind ik echt prettig als je komt afhalen. De smaak en de hoeveelheid waren ook super, dus een aanrader!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, na een eerdere beoordeling met een slechte score voor het bezorgen, nu 3x netjes optijd en compleet dus 5sterren. En zoals altijd was het eten gewoon erg lekker. Volgende keer weer.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van de spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede spareribs porties waren ook goed. Volgend keer weer daar bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten!!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet dat de varkenshaas daar altijd iets te lang in de pan ligt want het vlees is altijd "te ver door" maar nu was het vlees echt droog. Fijn dat er dan zo'n heerlijke saus bij zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 2e keer besteld en wederom een snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd, niks vergeten dit keer ;)

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten hier, alleen jammer dat bij 1 portie spareribs aardappelschijfjes zat in plaats van frietjes zoals besteld

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heeeeeel lekker maar jullie zijn 1x aardappelschijfje vergeten en dat gebeurt normaal nooit! Volgende keer beter!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de overname was het de kwaliteit minder, maar nu zijn ze nog lekkerder dan eerder. De liefde voor de spareribs is terug en ze zijn dan ook super lekker.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x maar zekers niet de laatste pittige en lekkere spareribs

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Smaakvol. Alles werd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Snelle bezorging en de beste spare-ribs van Enschede!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten ben nu nog vol 🙈 super service snelle levering en een heerlijk gratis colatjuh😁

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer TOP!!!

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker devils rib alleen voor mij niet pittig genoeg haha.Snel bezorgd top.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst wat besteld maar super lekker gegeten en er werd nog bezorgd voor de verwachtte tijd .Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super lekker.. zelfs van een ‘eenvoudige’ kipfilet weten ze een ware traktatie te maken!! Niet voor niets vaste klant!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel bezorgd. Ga zo door!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij komen speciaal vanuit Almelo om de verschrikkelijk lekkere spareribs op te halen. Dikke 9

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipschnitzels waren net iets te hard gebakken, zeker nog wel eetbaar, maar wat moeilijk handelbaar. De rest (mixed grill en sate van de haas) waren uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Probeer, misschien moeilijk, wat preciezer de tijd AaN te geven, zit tussen half zes, aangeven tijd, en 10 voor zes dat het werd geleverd wel wat tijd tussen. Maar alles was weer goed qua eten, en bezorger super vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten meer dan een uur wachten tot de bezorger er was, aangegeven bezorgtijd werd hierdoor ook niet gehaald. Bezorging uiteindelijk gratis, toen ik belde waar ons eten bleef en aangaf dat ik die €2,- niet ging betalen. Eten was natuurljk weer heerlijk, als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger de helm af

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Zeer smakelijk. Bestel zeker nog een keer.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer geweldig lekker, net als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon het beste! Lekkerste ribs in Enschede!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Dit keer geen spareribs maar een heerlijke varkenshaas met champignonsaus. Zo dat was geen lullig haasje... En goed gebakken.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht koud eten en bestelling niet kompleet

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, en tot de volgende keer

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs naturel 400g waren erg lekker. Echter het tweede stuk was een beetje taai en moeilijk te snijden ook vrij weinig vlees aan het bot. Dat geldt alleen voor het tweede stuk. De rest was erg goed en smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

*** 19.00 uur besteld, om op te halen. 19.00uur stond het ook klaar. Vijf minuten rijden naar huis. En heerlijk warme spareribs gegeten. Als altijd smaakten ze meer dan prima. Zo blijven we zeker 'vaste klant'. ***

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering! Op dekomkommersalade zat veel teveel dressing

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, goed op tijd, en het eten was weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, super warm en super lekker zoals altijd!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte slecht vergeleken met wat ik van de sparerib gewend ben. Slappe aardappelschijfjes en leek wel oud net als de patat. Marinade van de spareribs smaakte ook anders. Daarbij komt nog dat we na het eten de hele avond al last hebben van de buik. Totaal niet gewend van hun en hoop op verbetering.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren deze keer een beetje aangebrand. Verder was het prima. De bezorger mag wel iets vriendelijker zijn.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en werd redelijk op tijd bezorgd. We hadden 1x gepofte aardappel en 1x Vlaamse friet besteld maar kregen 2 gepofte aardappelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Flinke porties voor weinig geld! Smaken waren goed en het vlees was perfect.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere spareribs en aardappelschijfjes! We gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect! Snel, warm, gewoon lekker. Wordt het eens iets later, wordt je keurig even gebeld. Ik zeg 5 sterren, ga zo door

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, warm en lekker!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou er om 19.05 zijn, dit werd 19.40u. Aardappeltjes waren lauw. Pindasaus date vd haas erg dik. Spareribs waren super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke spareribs!!!!!!👍

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oeps, 2de keer deze week.. lekkerrrrrrr!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, super lekker, super service! Top!

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sypergoede spareribs...vlees glijdt zo van het bot af...perfect ! Zeer netjes geleverd, alles erop en eraan. Top!

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Devils ribs... ****** vlaamse frietjes ****** mooi op de aangegeven tijd. top top top... ik eigenlijk nu al weer zin in Spareribs

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren perfect. Alleen de aardappelschijfjes waren al koud

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top zo als al jaren lang.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling werd niet correct geleverd. Gelukkig konden we onderling uitvinden hoe en wat en ruilen. Sla is erg weinig. De spareribs zelf zijn lekker.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom top gerecht! Heerlijk gegeten van de spareribs en we komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wat vroeger dan aangegeven, maar erg vriendelijk! De spareribs waren vandaag heel erg droog :( sommige racks waren zelfs voor de helft verbrand. Erg jammer, normaal wel het geld waard, nu niet. Bijkomend was dat aardappels al aardig lauw waren. Dit is niet de premium prijs van dit restaurant waard, en zeker niet de 2 euro bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond besteld met de vriendinnen. Erg goed! Er onbrak een kleinigheidje in de bestelling en dat is direct en keurig opgelost! Bestel hier graag.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, altijd weer!!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers en heel lekker ook de bezorging is goed omdat alles nog lekker warm is

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardapeltjes waren goed salade heel lekker, helaas waren de snitsels net als of ze al een middag op een schaal hadden gelegen en de saus die er bij was net voldoende voor 1 snitsnel. Verder zeer tevreden over de bezorging.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pittig. En supergaar.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd en alles lekker warm. met gratis drankje!

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het idee dat de spareribs nog beter zijn geworden dan ongeveer een jaar terug, ga zo door!

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb om 6 uur besteld met de levertijd 8 uur het was perfect optijd en het was heerlijk zeker een aanrader

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel lekker, zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed!!!

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier altijd. In 1 woord; geweldig. Altijd goed op temperatuur en geweldige smaak! Aanrader!!!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke malse spareribs!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, het eten van zeer goede kwaliteit en goed verpakt en warm aangeleverd, een aanrader

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en precies op de afgesproken tijd klaar

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis blikje fris wederom vergeten!!!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk voortreffelijk. Altijd een plezier om spareribs te halen bij de Sparerib.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Gisteren spare ribs besteld Kwaliteid niet zo goed als anders

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste keer bij de sparerib, maar zeker niet de laatste. Werd op de minuut nakeurig afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wat keurig op tijd, volgens afspraak. Eten was erg lekker, en alles klopte top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 3 kwartier te laat. Frietjes waren koud. Spareribs waren wel ok. Jammer, niet voor herhaling vatbaar. Op de rekening stond, dat we nieuwe klant waren, dat was onjuist.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel en prima

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en goed warm!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij beide bijgerechten zat een andere saus dan bestelt. Dit maakt de gerechten voor mij een stuk minder lekker. De spare-ribs zelf waren uitzonderlijk goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was veel en warm en lekker ! Zo goed verzorgd met gratis blikje drinken..pepermuntje, tandenstoker en een verfrissend doekje. Dat soort dingen maakt het top ! Aanrader !!!

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren met de familie een bestelling gedaan bij de Spare-rib. Ik en mijn man hebben wel vaker daar besteld en altijd topkwaliteit. Helaas is het eten ons gisteren niet goed bevallen en gevallen. Maag staat op zijn kop. Het smaakte ook anders dan anders.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en altijd op tijd super sevice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor. Maar vervolgens de halve nacht wakker gelegen. Dorst, onrust. E621 (Vetsin)lijkt de schuldige te zijn. Vrouw was misselijk in de nacht. Doen we maar niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

In een woord geweldig voor de eerste keer vanuit hengelo besteld, moest het zelf halen want ze bezorgen niet in hengelo, maar alles was top en goed warm en lekker voor herhaling vatbaar 👍👍👍😍😍

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparibs en wings waren heerlijk, aardappeltjes die er bij hoorde waren lauw kindermenu waren de nuggets en friet ook lauw. Moment van bericht dat bestelling onderweg is Zat nog 25 min voor dat bezorging er was.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De afgelopen 2 keer heb ik koude veels te krokant (doorbakken) aardappels gekregen, dit hoort beter. De bezorging is hier miss de aanstichter van, want na het ontvangen van het mailtje dat de bezorger onderweg is is het nog vaak meer dan 20min wachten.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De door hun aangegeven tijd werd zeker niet gehaald. Toen de bestelling er wel was, was deze maar half compleet. Er waren menu's niet maar wel andere menu's die we niet besteld hadden. Dus heb ik gebeld, in dit gesprek werd aangegeven dat de helft al kon beginnen met eten, de andere menu's werden nabezorgd. De verkeerde menu's moest ik dicht laten zitten, deze werden weer meegenomen. Dit is niet de meest geweldige service! De smaak van de menu's was goed.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd was het wel eens wat droger, maar gelukkig nu weer als vanouds. Sappige spareribs, lekkere wings en een goede saté.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed. Ook mooi dat je een berichtje ontvangt wanneer de bezorging pkaatsvind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Entrecote was droog, ribs super lekker maar helaas met heel weinig sauce. Groenten waren aangebrand. Niet top dit keer helaas...

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

van de 6 bestelde porties komkommer sla werden er 5 afgeleverd. Dit ligt niet aan de bezorger maar aan de verzend procedure.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en altijd super lekker!!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En aantal weken geleden voor het eerst bij jullie besteld. het is niet goedkoop maar als het dan lekker is , is het prima. En dat was het. We hebben toen bijna onze vingers erbij opgegeten. Gisteren wilden we in herhaling, we hadden een lekker etentje verdiend na een hele drukke week. Dit was echter een hele teleurstelling. Zo jammer. Het vlees was droog en leek wel oud. Jullie waren een volledig kindermenu vergeten. Kan gebeuren , maar deze spareribs (veel later nabezorgd) waren nog droger en hadden echt al heel lang gelegen, patatjes waren oud en hard. Mijn zoontje echt teleurgesteld. Mijn oudste zoon had een hamburger, hij was wel heel enthousiast. Hoe kan het zijn dat de kwaliteit van jullie eten zo verschilt? Ik had al uitgebreid vertelt hoe lekker ik de vorige keer gegeten had, maar dit moet ik echt terug trekken. We hadden toch een kater, voor ons voorlopig geen spareribs meer (bij jullie)

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet compleet zoals besteld. Verder was alles prima,kwaliteit was uitsteken en de portie grote meer dan voldoende bestellen zeker nog een keer

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!!!

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja hoor, was prima, zoals altijd ^^

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed..juiste bestelling afgeleverd..op tijd en op de goeie temperatuur

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op afgesproken tijd eten was goed en warm

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen hebben ze de verkeerde saus geleverd... Beter lezen de volgende keer, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Devil's ribs waren lekker als altijd. Mooi op tijd bezorgd. Vlaamse frietjes en warme pindasaus zijn een aanrader.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Aangename service en heerlijke spareribs! Best ribs in Town!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het altijd top. Dit keer was alles echt koud. Aardappelen niet opgegeten. Melding kwam dat bezorger onderweg was en het duurde nog ruim 20 minuten.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer is heerlijk👍🏽👍🏽

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was eerste keer en wasgoed optijd. Bestellen was makelijk

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben gewend aan meer spareribs bij menu vond het weinig .....

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel bij De Sparerib

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Fijne feestdagen.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde meer dan een uur + eten was niet echt warm meer.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en eten was goed heet. Varkenshaas in sate was heerlijk mals, niet droog!

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel vet in de saté van de haas, ribs drog, bijna geen vlees! Ik heb heel vaak besteld maar nu heb ik geen zin in meer :/

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparibs waren dit keer niet zo lekker als normaal. Het vlees zat vast aan de botten, normaal valt het vlees eraf. Saté van de haas was top. Bezorging was op tijd en correct.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer niets kunnen vinden dat niet goed of lekker was ...Gewoon weer een dikke 10....

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sweet ribs waren weer fantastisch ! Recept graag zo houden...! Ook de aardappelschijfjes weer top.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super goed! Heerlijk malse kipsaté en lekkere sprare ribs...aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd wanneer ik hier bestel, heeft het eten me zeer goed gesmaakt! De bezorging duurde wel lang, maar dit had te maken met het slechte weer en de zaterdagse drukte. Gewoon op tijd bestellen, dan hoeft dit geen probleem te zijn.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zeer goed en snel qua bezorging alleen deze bestelling werden de wensen van de klant niet nageleeft.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!👌

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter vinden we de spare ribs en saus erg lekker. Ondanks dat het niet goedkoop is, zorgt dat ervoor dat we telkens opnieuw bestellen. Dit keer was de kwaliteit echt niet goed. Dit geldt zowel voor het vlees als de (ontbrekende saus/ smaak).

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.30 een bericht krijgen dat je eten onderweg is. 45 min later nog geen eten. Ff bellen dan maar. Heel toevallig twee bezorgers onderuit gegaan, dus ze moesten het opnieuw maken. Kan gebeuren. Dan verwacht ik verdorie ook dat het warm is want €15 voor een lulverhaal vind ik een beetje aan de prijs.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd heel goed en lekker eten

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou klantvriendelijker zijn als je voor 6 personen besteld je ook voor 6 personen een cola blikje o.i.d krijgt. Wij bestellen met enige regelmaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas portie hotwings ipv de bestelde honing spareribs geleverd gekregen. Maar hadden inmiddels zo'n honger dat we het er mee gedaan hebben. Hotwings (en de bestelde Saté) waren overigens wel erg lekker en ondanks het koude weer nog goed warm.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat weer heerlijk en de bestelling wat super snel toppie 👍

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten ruim 1,5 uur wachten op bestelling! Aardappeltjes waren lauw tot koud. Verder was het eten wel goed gekruid maar toch een ontevreden gevoel

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren overmatig zout en er zat ook weinig vlees aan. Niet tevreden, jammer, ik had er evht zin in.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bericht te hebben gehad dat het eten onderweg was (pas op de verwachte bezorgingtijd) duurde het nog eem half uur voor ik het eten kreeg. Koude aardappels maar wel goede ribs, toch jammer voor de prijs, ik ben beter van jullie gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar kwam 45 min later als gezegd,hij kon het niet vinden. Had beter even kunnen bellen waar die moest zijn,nu waren de aardappeltjes koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en snel. Jammer dat ze het stokbroodje vergeten waren. Gebeurt anders nooit

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Alleen de “gratis “cola light zijn jullie vergeten ;-)maar voor de rest was t zoals gewoonlijk heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld vandaag, Maar zeker niet de laatste keer. Alles was perfect.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lauw. Jammer.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs, wel jammer dat je maar 1 drankje krijgt als je voor meerdere mensen besteld. Het duurde wel even voordat het eten er was, maar we hebben wel lekker gegeten!

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten zoals altijd! Alles was lekker. Waren wel wat vergeten maar even gebeld en super opgelost! Vooral op een zondag toch snel bezorgd. Altijd geweldig. De mensen zijn ook altijd aardig zowel aan de telefoon als de bezorgers. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mals eten en snelle service!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging aan de late kant helaas want de spareribs zijn lekker. Salade erg overbodig

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super super lekker!!!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede service, alles geleverd, zoals besteld en nog snel ook, Top!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!!!

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.... TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht en het eten was niet zo lekker als normaal. Ze hebben wel gebeld dat het wat langer kon duren.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 1x warme groente besteld en 1x salade. Wij kregen 3x salade en geen groente. Ik had honing wings besteld Maar smaakte helemaal naar ketjap dus denk dat dat toch ook niet echt klopt Wij bestellen er niet weer

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, top!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sateh van de haas uit het grote menu was mijn favoriet bij de Sparerib. Deze was altijd goed en lekker, maar de laatste 2 keer toch een stuk minder als dat ik gewend was. Het vlees was droog en taai en de saus waterig met dikke klonten. Het lijkt alsof het zo uit de vriezer in het bakje is opgewarmd en dan bezorgd. Maar half opgegeten. De bijgerechtjes waren prima, en ook de bezorging is oké, maar voor mij geen sateh van de haas meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en service!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel en zeer vriendelijk!!

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren lekker, kregen helaas friet in plaats van aardappelschijfjes.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd top kwaliteit

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was 25 minuten te laat de bestelling klopte niet, normale cola ipv cola light. Verder zaten er op de spareribs deze keer meer zwarte stukjes dan wat acceptabel is.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het super!!! Vlees lekker mals, satesaus top, aardappeltjes goed warm en krokant. Dus........Heerlijk!!!!!

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs. Erg netjes verpakt. Vlot geleverd. Kortom een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel warm en lekker!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mensen wil je echt lekker eten bestel hier,echt waar,gewoon horeca kwaliteit knettertje vers en ruime portie's spareribs zoooooo mals en vandaag de gehakt (kebap) geprobeerd ik zeg niets maarrrr oooooh wat heerlijk.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren mooi op tijd veel eerder dat mijn mail aangaf

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wereld restaurant met chef koks...maar dan voor een afhaal/bezorg prijs gewoon al jaren de beste..groeten uuuuut Lonneker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!!!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte spareribs erg lekker en volgens afspraak precies op tijd bezorgd een aanrader

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. Mooi snel en goed warm. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is normaal goed maar gisteren vond ik het slecht de bezorger had de klep van de scooter niet goed dicht en toen is alles er uitgevallen en heeft die het als nog bezorgd de held van de aardappels waren de uitgevallen de sous allemaal op de grond gevallen en alles zat onder de sous van mij had die het weer meekunnen nemen zoiets kun je niet alsnog aan de deur brengen.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, maar denk dat de sate iets te laat is bezorgd. De saus was teruggelopen, en de aardappeltjes lauw!! Ken ik niet van jullie!

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Bezorging ook prima. Hebben vaker besteld elke keer weer uitstekend

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden! Heerlijk eten, goed warm....& netjes op de aangegeven tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik belde na het plaatsen van mijn bestelling voor wat extra toevoegingen en dat ging probleemloos. De app is handig!

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKER! LEKKER SNEL! LEKKER WARM!

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer voortreffelijk en de hoeveelheid ook, voor deze prijs Met fatsoenlijke groenten erbij. Er zal binnenkort wel weer een bestelling binnen komen bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten!!! Vriendelijke medewerkers. Perfect!

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en een hele beleefde bezorger

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!!

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker gegeten bij De Sparerib. De Spareribs waren super mals en de saus erbij maakte het af. Een aanrader!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Goede kwaliteit vlees: het maakt niet uit wat je kiest je eet sowieso lekker! Houd in het weekend wel rekening met lange wachttijden. Wij moesten langer dan een uur wachten op het eten, maar het was zeker het wachten waard. Voor de sparerib is het misschien een idee om een sms te versturen wat de verwachte bezorgtijd is, zodat je weet wat je ongeveer aan wachttijd kunt verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld voor bezorging om 18.30 uur, dit werd 19.00 uur. Heb gebeld waar de bestelling bleef, en ivm slecht weer werd het later

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al 2 keer op rij SUPER!!!!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker voor herhaling vatbaar

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom kostelijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! op mijn verjaardag nog speciale aandacht aan besteed. Het zijn de kleine dingen die de sparerib zo goed maken. Dit team gaat voor kwaliteit en klant vriendelijkheid. Ga zo door!!

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spare ribs van Enschede. Snelle bezorging. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd gegeten! Heerlijk mals en goed bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de schnitzel zaten een paar zenen, de bezorging was super. Vriendelijk en netjes verzorgd uiterlijk

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam lekker warm aan en precies optijd. Zeer lekker gegeten! Een echte aanrader.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top! Echt om je vingers bij af te likken. Netjes verpakt. Aardappeltjes zijn ook een aanrader. Aardige bezorger. Duurde wel even voor dat het eten er was. Maar kan me voorstellen dat het op Hemelvaartsdag erg druk is geweest. Wij bestellen hier wel vaker en meestal wordt het ook op de tijd geleverd zoals wij dan hebben aangegeven. Wederom heerlijk gegeten.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was top maar wel 1 uur en 20 minuten op moeten wachten en toen het er eindelijk was bleek dat ze een medium schotel hadden geleverd terwijl er een grote was besteld. Omdat ik geen zin had om weer zo lang te moeten wachten, heb ik er maar niet meer achteraan gebeld maar wel een beetje jammer!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren weer uitstekend, Ben niet anders meer gewend.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging was snel, maar het pistoletje dat we erbij hebben besteld, en hebben betaald, Is niet geleverd...

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede bezorging en we hoefden niet lang op ons eten te wachten zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! snitzel en varkenshaas tot in perfectie gebakken. Vlaamse friet vergeten maar na een telefoontje nagebracht en gratis drankje van huis. Altijd top eten en top service! Waarom buiten de deur eten? Bel De Sparerib!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel goed en de bezorging ook maar helaas was de bestelling niet compleet. Na een telefoontje is dit snel nabezorgd met een complementair blikje drinken dus toch 4 sterren voor de bezorging.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende spareribs. lang niet mee zo lekker gehad.... kom zeker terug

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze 1e ervaring met de sparerib, maar vast niet de laatste keer. Het smaakte goed.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed en weer heel lekker.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een bezorgmaaltijd prima kwaliteit en een heel vriendelijke bezorger!

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we eten bij jullie bestellen is het meestal de overheerlijke saté van de haas. Dit gerecht is erg lekker, helaas alleen vanavond niet. De aardappeltjes waren niet knapperig en de satésaus was erg waterig. Ik ga er van uit dat dit eenmalig was want normaal gesproken is het uitmuntend goed! Bezorging was overigens wederom zoals altijd netjes op tijd!

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren wederom erg lekker. Alleen de bezorgtijd was wel erg lang. Aangezien het Koningsdag was hield ik rekening met een langere bezorgtijd, maar ruim 2 uur later vind ik toch wel heeeel erg lang! Ondanks dat was het eten warm en lekker.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste dat ik bestelde . Maar eten is top en heel lekker. Was wel ietsje verlaat maar logisch door koningsdag heb ik daar ook begrip voor. Had gebeld waar mijn eten bleef ,ben vriendelijk en netjes te woord gestaan. Zeker ga ik nog een tweede keer bestellen.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm ondanks de afstand voor de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Devil spareribs waren perfect. Saté vd haas iets minder, saus te overheersend

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best ribs in the city

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze week zelfs 2x (geen gewoonte!) de sateh van de haas besteld: in 1 woord vurrukkulluk!! Veel vlees, mals gebakken en met een heerlijke saus! De bezorging is snel! Gratis frisdrank erbij is helemaal een bonus!! Aanrader!!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant en het is gewoon altijd goed!

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft goed gesmaakt zoals altijd! Bij de vorige bestelling waren ze een blikje cola vergeten,.deze netjes bij deze bestelling gekregen toppers!

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Ik had gepofte aardappelen bij gevraagd maar kreeg aardappelkroketten,

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalf uur gewacht op de bestelling. Het meeste was bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk was geweldig

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zonder tussenkomst van thuisbezorgd.nl warm eten, op tijd , en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en snel bezorgd?

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de bezorging is zeer vriendelijk! Echt Top!

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij word met de dag lekkerde, de spareribs en aardappels!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. De warme groente heerlijk, niet te ver doorgekookt en goed op smaak. Aardappelkroketten en aardappelschijfjes waren ook erg goed. De spareribs goed gaar en een lekkere saus. Zowel de spicy- als de sweet- ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was snel genoeg. Spareribs smaakten prima. Enige minpunt is dat de ijsbergsla en kruidenboter niet zijn geleverd.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier wel vaker. Gewoon lekker en goed eten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was lauw, de saus hierdoor ingedikt. de aardappels waren lauw, en niet meer knapperig. Jammer, ben ik niet van ze gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Wij bestellen hier al jaren. Soms wat lang wachten tot de bestelling er is. Goede kwaliteit!

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!!!

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten alles goed op smaak goed op temperatuur en een goede service top

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had twee maal aardappel schijfes bestelf, kreeg een maal schijfjes, een maal friet. Tevens het gratis blikje frisdrank waar mee geadverteerd wordt, en die op de bon staat niet ontvangen. De gerechten waren lekker, echter de satesaus leek me een stuk te dik, alsof van die aanmaak saus niet was aangemaakt.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn heerlijk. Ernstig aandachtspunt is de tijd tussen bestelling en aflevering. Die is te lang. 17.45u besteld voor 18.45u, bezorging om 19.45u...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al een paar keer besteld bij de sparib en het is echt heerlijk, de spareribs zijn altijd nog warm de kruidenboter is ook echt heerlijk, de vorige keer handen we een fles wijn erbij gehad zo vlak voor oud en nieuw, we hadden toen fijne feestdagen in de toelichting gezet het was een leuke verassing ????

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, gebeld dat t wat later werd. En de bezorger bood nogmaals excuses aan voor de verlate bezorging. Maaltijd was ook nog warm, en gratis frisje erbij!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke devil's Ribs gehad. Ondanks dat het vandaag 1 januari was werd de maaltijd erg snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel en ook goed warm. T was heerlijk

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en lekker.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal supergoed eten...halen altijd de spare ribs hier. Maar dit keer helaas de spareribs lauw, nog niet eerder zo gehad. Smaak was wel top.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de spareribs zat geen smaak aan had devilribs besteld

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren niet lekker gaar !! Je moest er zo hard aan trekken ben wel anders gewend.! We moesten 29 euro betalen voor iets wat niet lekker was ook waren ze heel droog kon er geen honingsaus uithalen !! Had er nog zo bij vermeld dat ze mals moesten zijn !!? Nou niet dus !! Totaal niet tevreden !!!!!!

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen gratis drankje erbij. Als jullie het nooit kunnen leveren, zet er dan niet op dat je en gratis blikje drinken krijgt.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel gebracht en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades ipv de bestelde warme groentemix Vlaamse friet ipv de bestelde aardappelschijfjes. Als je iets niet kunt leveren bel/mail dan met de klant !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar heb weleens betere spareribs gehad van jullie. Bezorging was prima.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen de verwachte tijd, heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Het was weer heerlijk! Bij grote porties genoeg om 2 avonden van te genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had sweet ribs besteld. Maar ze waren zo pikant dat ik ze niet lekker vond en niet gegeten heb.

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel weer lekker, alleen waren de spareribs dit keer wat aan de droge kant. De chickenwings waren erg lekker

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker, iets minder zout zou wel mogen!

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kruidenboter zat er niet bij. Normaal is de kwaliteit altijd goed maar nu waren de ribs een beetje taai

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen bezorging in Hengelo, maar ik ga de ribbetjes graag halen. Ze waren zoals gewoonlijk weer super! Ook de piepertjes en de salade weer helemaal zoals het hoort.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel als we spareribs eten alleen hier maar had nu 2 erbij die erg verbrand waren, dat kan je niet eten. De rest vd ribs was prima , we hadden 3 porties en waren allemaal lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren iets te doorbakken. Verder vriendelijke bediening en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede service, en foutjes worden snel en keurig afgehandeld door snelle nalevering en contact met excuses achteraf.

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd......lekker,warm en snel

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje was er niet bij ? Jammer hoor. Al eens eerder gebeurt. Bezorging ongeveer 45 min acceptabel

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs: lekker, goed van smaak, niet taai, en goed in kwantiteit Friet: lekker, goed gefrituurd, maar meer frieten is wenselijk Bezorging: snel en vriendelijk

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heerlijkeste spareribs die je kan krijgen! Maar ook de vlaamse frietjes en kip nuggets zijn heerlijk! Ze bezorgen binnen 30 minuten en dat is natuurlijk zeer netjes! Ik kan alleen maar lovend zijn over het eten en de snelle service en ik raad iedereen aan om daar je eten te bestellen. We hebben ervaring met verschillende voedselketens maar dit is de eerste waar we zo razend enthousiast over zijn en waarvan de kwaliteit gewaarborgd wordt.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heb ik voor het eerst een bestelling bij de sparerib en vond het goede kwaliteit spareribs en het eten was nog heet zelfs en aardappels niet slof dus kwaliteit was heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet goed gaar en te dikke stukken sparerib

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden en heerlijk gegeten

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk maar 1,5 uur wachten op je eten vind ik zelfs voor een drukke zondag te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als al zo lang als we daar bestellen, komkommersalade, spareribs, gekruide Vlaamse frites en aardappelschijfjes, niet droog, cocktailsaus te lekker.

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben anderhalf uur op ins eten moeten wachten. Toen het eten er eindelijk was, bleek het lauw/ koud te zijn. Was de eerste en de laatste keer dat we bij de Sparerib iets bestelden.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smakelijk en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gekruid en lekker mals vlees. Op de volgende bestelling.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is wel eens lekkerder geweest. Bezorging was netjes, bezorger erg correct met ook aandacht voor onze kleuter.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt goed. Alleen minder dat ik mayo kreeg i.p.v. knoflook.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, heerlijk gegeten en snelle bezorging van ong. 35min. Al jaren klant, op vele jaren meer.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, genoeg en in 3 kwartier, dat is netjes voor een zaterdag.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd en heerlijk pittige spareribs!

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de spareribs waren niet zo gaar als anders

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best ribs in town

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een woord geweldig gaan we vaker doen

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de spareribs waren niet gaar en zo hoef ik ze niet weer

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan 1,5 uur voordat de bestelling bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas moeten wij de bezorging een zeer dikke onvoldoende geven. Om 18 uur een bestelling doen, met het verzoek om deze om 19:15 uur te mogen ontvangen. Omdat je bij de bestelling je nummer moet vermelden, lijkt het logisch dat je even gebeld wordt wanneer het wat langer gaat duren. Niets is minder waar. Sterker nog, als ik om 19:45 uur bel om te vragen waar onze bestelling blijft, blijkt dat deze nog niet gemaakt is. Als je dan probeert om op een positieve manier feedback te geven en hierbij aangeeft dat terugbellen zeer op prijs gesteld wordt, wordt je afgescheept met de smoes dat er heel veel bestellingen liggen omdat het erg druk is en men geen tijd heeft om klanten bij vertraging te bellen. Jammer, maar dit kost jullie een trouwe en toch wel vaste klant. Wij zullen op zoek gaan naar een gelegenheid waar de klant nog wel koning is. Het kwaad is al geschied, dit is namelijk al veel vaker voorgekomen, ook heb ik al vaker aangegeven dat vertraging op zich begrijpelijk is, maar dat een

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg lekker eten. Bestellen vaak bij jullie alleen viel het dit keer vies tegen. De zakjes aardappelschijfjes en frites waren niet gaar en smaakte erg droog. kip was ook niet erg lekker Spare ribs smaakte overigens wel goed

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, erg lekker!!!

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere spareribs!

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas half uurtje te laat wegens drukte. Maar de smaak van de spareribs en de aardappelschijfjes maakte alles weer gied !! Om je vingers bij af te likken !!! Heerlijk, zoals altijd bij De Sparerib...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja wederom kan de jury in Lonneker niet anders dan een dikke 10 uitdelen ????

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super. .heerlijk..tot de volgende keer????????????

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren voortreffelijk en de bezorging was ook prima

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de Sate gedaan potjandorie wat lekker....heb nu 3 favo gerechten op 1 de Spare ribs ketjap op 2 de Kip met paprika en champions en op 3 de Saté....

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zoals andere keren. Vandaag waren de spareribs niet goed gaar en daardoor t vlees taai... Beter van jullie gewend

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd! Lekker warm. knapperige aardappelen en patatjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima als altijd, zijn volgens mij de beste spare-ribs in Enschede! Vlees is goed warm, gekruid en valt zo van 't bot. Salades zwemmen niet in de dressing en de aardappelkroketjes en -schijfjes smaken ook helemaal prima. Bezorging is lekker snel en op drukke dagen wordt er netjes excuses aangeboden (met vaak een extra drankje ook nog ;D)

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sterretjes zeggen genoeg!!

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was weer top!

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service! Echt dik tevreden. Zeker aan te raden! Volgende keer komen we weer!

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk mals; het vlees viel van het bot zoals het hoort. Goed op smaak gebracht. De patat was prima; erg lekker gekruid. Frisse komkommersalade die goed koel was gebleven; erg lekker. Het eten was met een half uur bezorgd; top.

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week bij de buurman besteld omdat jullie gesloten waren (gefeliciteerd met huwelijk) maar die kon niet tegen jullie op. In alles beter, hoeveelheid, smaak en presentatie zijn bij de Sparerib stukken beter.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker zoals gewoonlijk:) Jammer dat het blikje cola er niet bij zat.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd hetzelfde, en ben zeer content over de kwaliteit! Vanavond wederom besteld, kwam de bezorger met ander eten. Ik erover gebeld en wat bleek ik had perongeluk iets niet goed geselecteerd. Desalniettemin kwamen ze alsnog bezorgen wat ik eigenlijk wou bestellen. Zeer vriendelijk heren en goede service. Top

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gepofte aardappel was niet gaar, rest ok

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten, top.

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer TOP!!

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker eten. Bezorging is sterk verbeterd en mooi snel. Aanrader is de whishky cocktailsaus

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer veel te veel en veel te lekker...super gekruid kip en lekker gegrild met alles erop en eraan. 100% beste afhaal/bezorg van Enschede

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Texas saus is super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was weer top, jammer dat het gratis blikje cola er niet bij zat... Kan gebeuren, tot de volgende bestelling!

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en smaakte goed

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en snelle levering en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed alleen de devils hot hot hot mag wel wat scherper verder kwa smaak perfect.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de patat niet geheel gaar enenigszins koud. Rest goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en bezorging top (voor een zaterdag, max een uur gewacht) vriendelijke bezorger.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak wat bij de bestelling maar het was al onderweg toen ik belde, en inderdaad binnen enkele minuten werd het ontbrekende gerecht bezorgd. Super snelle bezorging echt top. En de kwaliteit was zoals gewoonlijk weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker. De devilsribs voor mij, de sweetribs voor de dame. aangevuld met de lekkerst gekruide vlaamse friet

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top (Horeca) kwaliteit,een betere afhaal is er gewoon niet...lekker vers Lonneker heeft weer lekker gegeten hahaha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer dan 2 uur. Dit vind ik erg lang. Eten was niet heel warm. Maar kwaliteit zoals gewoonlijk perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten voordat het bezorgd werd, dit kan gebeuren, maar de vorige keer zaten er tandenstokers en Citroën doekjes bij, deze keer niet, en het gratis drinken zat er ook niet bij! Het eten was wederom wel heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!!!

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat vonden wij iets minder, maar de rest was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel en warm bezorgd. Aardige bezorger en de spareribs wederom heerlijk!

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima!

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekkere spare ribs! Lekker mals en goed van smaak. Al vaak besteld en nog nooit teleurgesteld. Bezorging/bezorgers ook goed en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect..alleen al 3x niet goede ontvangen..gisteren menu bestel 2x groot 1x medium krijgen we 2x medium en 1x groot dus mag wel iets beter op gelet worden

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde te lang, bijna anderhalf uur gewacht en nog een keer gebeld.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals gewoonlijk heerlijk. Ook mooi om te zien dat op drukke dagen de bezorging mooi snel is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk goed

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk en bezorging precies 19:00, dus studiosport technisch erg handig ;o)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees en de salade waren lekker, maar de aardappelkroketjes en patatjes waren koud en slap en dus niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging voor een zondag. Heb bij andere langer moeten wachten op het eten. Hadden een naturel spareribs schotel besteld, perfect gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker,speciaal de aardappeltjes, alles perfekt

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 porties spareribs besteld in verschillende smaken: sweet, ketjap en spicey en ze waren allemaal geweldig lekker. Niet veel vet maar echt vlees dat eigenlijk zo van het bot valt zoals het hoort. ook goede porties zodat je er ook vol van word. ook de warme groenten waren nog goed warm en bezorgtijd zelfs op drukke koningsdag nog binnen het uur. prima ervaring met deze aanbieder. een dikke 10.

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed en de gerechten waren nog lekker warm. Bezorging was op zich netjes maar niet compleet, het 'gratis' blikje Cola zat er niet bij.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribs waren een beetje droog, maar ondanks dat nog steeds erg lekker! Bezorging op tijd en beleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd van goede kwaliteit. Helaas was onze bestelling vandaag bijna een uur later dan gepland. Het eten was ook niet meer goed warm. Jammer, maar normaal gesproken altijd lekker eten.

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smaak! Ribbetjes en sate van de haas ontzettend lekker

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs!

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar miste wel de knoflooksaus bij mijn bestelling

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik beoordeel niet meer wij eten bijna elke week van hun,en dat is niet voor niets knetter lekker en vers...Horeca kwaliteit beste vlees en verse champions

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees wat we hadden besteld was lekker, maar jammer genoeg de aardappelschijfjes waren koud en slof dus die zijn "jammer genoeg" in de ton beland! Bezorgingstijd was tegen 1uur aan.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen in Hengelo maar met online bestellen gaat het gemakkelijk. Als wij het ophalen dan gauw naar huis om te genieten van de overheerlijke devils spareribs. Super Lekker!!!!

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb betere spareribs van ze gehad en het eten was 15 min later

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, netjes op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger!

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna anderhalf uur gewacht op de bestelling. Vriendelijke bezorger, eten keurig verzorgd, helaas lauw.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weleens betere spareribs van jullie gehad. Ook jammer dat jullie dik een halfuur later waren dan ik had aangegeven (3 uur van te voren), snap het i.v.m. zondag maar toch jammer voor de rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker super malse vlees lekker patat en goede salade

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, goed warm bij aankomst. zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeeeerlijk. En de wachttijd was voor een zondag heel netjes :+/- 30 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste lekkerste en snelste bezorging van Enschede al 100x besteld en altijd Superrrrr altijd vers en en warm bezorgd...gr uit Lonneker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker super snel helemaal goed

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangegeven voor een bezorging om 18:30, maar stonden al om 17:45 voor de deur. Ik was toevallig al thuis maar dit kan ook mislopen als ze al zoveel eerder zijn.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes op tijd bezorgd!

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de goede reacties hopen we dat het iets eenmaligs was. Maar nadat we zondags de zoete spareribs en chickenwings hadden besteld hebben ik en mijn vriend de nacht jammer genoeg boven de wc doorgebracht. Voor ons de komende tijd even geen wings of ribs meer. De bezorging was wel goed, alles was nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en megalekker!

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten zag er zeer goed uit, alles netjes ingepakt. Vooral de saté van varkenshaas was heerlijk, al was deze al lauw. Net als de aardappelproducten, deze hebben we niet meer gegeten. Om 18.17 bestellen en vervolgens om 20.28 bezorgen is echt te lang! Dit kon de erg vriendelijke bezorger ook niet meer goed maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van cocktailsaus dat wij bestellen kregen we een andere saus het was licht bruine saus. En als drie menu besteld krijg je een blikje limonade gratis dat vinden wij wel heel erg zielig .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben ruim 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Normaal gesproken altijd sneller. Misschien is het handig om als je weet dat het erg lang gaat duren mensen een mailtje of sms stuurt, nu moet je er zelf achteraan bellen en je moet je email en telefoonnummer achterlaten dus maak er dan gebruik van zou ik zeggen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging (binnen 20 minuten) en het eten was ook erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en stipt op tijd bezorgt!

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom kostelijk, heerlijk gegeten!!

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker en snel bezorgt

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2uur en kwartier en blikje cola vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed en lekker, verpakking is van de juiste kwaliteit????

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, warm en goed eten!

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, flinke porties en snel bezorgd.!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij eerdere bestellingen verliep alles prima. Alleen deze keer duurde het vrij lang tot de bestelling er was en er zat geen gratis drankje bij. Het eten was voortreffelijk.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren lekker had alleen een naturel gekregen ipv de sweet die ik besteld had, dat was wel jammer

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs laten bezorgen. Ze smaakten verukkelijk en waren heerlijk warm ondanks dat ik zo ver woon. Ook kreeg ik een gratis blikje cola bij mijn bestelling. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat betreft bezorging: wegens de zondagdrukte kwam de bestelling meer dan een uur te laat. Moest er ook zelf achteraan bellen. Ze hebben wel gecompenseerd door een extra blikje Cola te geven en de bezorgkosten kwijt te schelden (dit deden ze ook omdat de door mij bestelde gepofte aardappels waren uitverkocht en ik zonder de aardappels niet meer boven de €30 uit kwam). Wat betreft het eten: de ribs waren zoals gewoonlijk lekker. De warme groente (broccoli, bloemkool, wortel) was helaas veel te zacht en om die reden niet te eten. De aardappelschijfjes waren lauw; erg jammer aangezien hun aardappelschijfjes normaal gesproken super zijn. De gefrituurde aardappelkroketjes had ik per ongeluk besteld (i.p.v. een tweede portie aardappelschijfjes); deze waren prima en wél goed heet. Ik heb betere ervaringen bij De Sparerib gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We deden een late bestelling met als opmerking of deze zsm bezorgd kon worden ivm onze kinderen en dat deden ze! Het was super lekker, snel bezorgd!!! Echt 5 sterren waard

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappels waren niet warm (meer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een zakje aardappelschijfjes

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! We hadden medium menu's nou..... meer dan genoeg. Bezorging op de afgesproken tijd die aangeklikt was (we hadden via de site ruim 2 uur van te voren besteld) Komkommer-appel salade ook erg lekker, alleen misschien iets minder saus/dressing?

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten met erg goede service! Goed voor een volgende keer weer!????

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld 2x spareribs en alles was goed de ribben waren goed van smaak en het vlees viel van het bot gewoon goed eten.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede lekkere malse spareribs. Lekker pittig. Zo goed van smaak dat het bijgeleverde sausje helemaal niet nodig was. Bezorging duurde meer dan een uur, maar ja het was natuurlijk ook 1 januari.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren lekker maar niet echt warm, zaten geen warme groeten bij terwijl deze wel op de bon stonden.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd! Vooral niet te weinig en netjes optijd bezorgd!

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spareribs - saus -stokbrood - bezorging PERFECT !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering , lekker warm en heerlijk eten ...

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Strak op tijd bezorgd, de vriendelijke man excuseerde zich voor het feit dat hij vijf minuutjes te laat was. Het eten erg lekker, goed op temperatuur. de frietjes en aardappeltjes lekker krokant en heerlijk gekruid

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom kan ik geen 10 sterren geven?...gewoon het beste afhaal adres van Enschede en ver daar buiten,gratis colaaatje is altijd welkom..tot snel weer in Lonneker

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veels te laat en ook nog het stokbrood vergeten die ik wel betaald heb ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wel ok maar we missen de liefde en dus de smaak van de vorige eigenaar. De kwaliteid is anders geworden jammer genoeg

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren deels te ver verkoold om te eten & de cola die ik besteld had is niet geleverd. Beetje slordig allemaal.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren perfect echter waren de frietjes niet lekker knapperig en de mayonaise niet echt romig. Hopelijk volgende keer beter

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt goed. We hebben genoten! De betaling via IDeal is perfect geregeld en de bezorging is mooi op tijd. Gewoon TOP! Tja, je eet teveel vlees als je hier besteld, maar af en toe mag dat, toch?

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goede kwaliteit van het eten. Zelfs een vochtig doekje om je handen na de tijd mee schoon te maken.

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Devil's ribs zijn altijd een succes. Net als de Vlaamse friet en de satésaus.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was voor het eerst wat minder en de hoeveelheid klopte helaas ook niet, maar vooralsnog altijd de beste spare-ribs!

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang wachten op de bestelling en het eten was lauw.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en je krijgt erg veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker spareribs bij dit restaurant. De kwaliteit is altijd goed. Je moet wel oppassen dat je je vingers er niet bij op eet. Ook de "side dishes" smaken uitstekend. Dat er soms iets langer gewacht moet worden is zeker de moeite waard.

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is erg goed, maar gisteren was de 2e zondag waarbij de wachttijd meer dan een uur is.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vandaag perfect gaar, heerlijk gemarineerd. Ik zit nog steeds (22:45) vol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en genoeg service duurde iets langer dan normaal maar hebben netjes excuus via telefoon aangeboden gekregen later op de avond nog Super tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super veel en vooral lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service!

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik gewend ben, prima maaltje gehad. Ik twijfel door de prijs wel altijd of ik moet bestellen. Was lekker warm en snel bezorgd. Wel fijn dat je via de eigen site nog wel groentemix kan kiezen als bijgerecht (via thuisbezorgd niet).

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede snelle bezorging spareribs super aardappelproducten koud

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, perfecte hoeveelheid en snel geleverd!

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn zoals altijd overheerlijk. De bezorging is prima. Meer is er niet nodig om mij binnenkort weer te laten bestellen bij deze geweldenaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijven toch de lekkerste spareribs van Enschede. En ook de gebakken aardappelschijfjes waren weer heerlijk. Jammie !

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk! !

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is alles volledig in orde, deze bestelling zaten er echter veel harde stukjes in het vlees van de spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlees is mals en sappig iets meer gekruid mag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, binnen 45 min. En dat op een zondag. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd erg lekker goed gebakken vlees

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere ribs jongens!! Lekkerste van Enschede. Website werkt erg goed, meestal bestel ik vanaf de pc maar op mobiel werkt het ook zeer goed. Bezorging was super, bezorger vriendelijk. Ga zo door!!!

, 30-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling loopt altijd goed. 1 klein min puntje is dat ik tijdens het bestelproces geen tijd kan aangeven waarop het bezorgt moet worden. Maar voor de rest Super Super Super. Het eten is er uitblinkend

Reactie van De Sparerib:Geachte Fabian Hamans, als eerst bedankt voor uw bestelling via onze eigen website! Bij het kopje 'Bestelgegevens' staat een keuzemenu met de naam 'bezorgtijd', hier kunt u de volgende keer aangeven hoe laat het bezorgd moet worden! Met vriendelijke groet, De Sparerib

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs, verse bijgerechten en snelle bezorging!

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste spareribs van Nederland en de Nederlandse Antillen.....groeten Uuuut Lonneker....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gewacht ( 1 1/2 uur) en werd pas bespoedigd nadat ik gebeld had. De spareribs waren gelukkig warm en erg lekker.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, geen problemen. Tevreden.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frieten waren niet warm meer. En het duurde meer dan een uur voor de bestelling gebracht werd. Spareribs waren goed.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer moesten we (Door drukte) 2 uur wachten op ons eten. Wel hebben ze het netjes opgelost Door een extraatje . En later op de avond werd ik weer gebeld waar ze nog een keer excuses maakte en ons voor de volgende keer 10% korting aan te bieden. Dit vind ik zeer attent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijngewoon goed. Lekker met saus, niet teveel saus zoals soms bij andere restaurants. Online bestellen is makkelijk. Weinig op aan te merkn. Ga zodoor!

, 05-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker, ik ga zeker snel nog een keer bestellen. Website werkt super op me mobiel